Menu
nav

App udvikling i Odense

iDeal Development er det rigtige valg, hvis du har brug for app udvikling og du bor i Odense. Vi er eksperter i alle former for app udvikling og har stået for nogle af Danmark's bedste app løsninger.

iDeal Development er et app-bureau fra Aarhus, og vi er meget interesserede i at lave app udvikling i Odense. Vi har erfaringen, der gør, at du hurtigt tænker på andet end, at vi ikke sidder i samme by. Vi har ofte lavet projekter for kunder, der fysisk var langt fra os.

 

Vores erfaringer siger os, at det overhovedet ikke er et problem, og normalt kan vi klare langt størstedelen af kommunikationen online eller via tlf. Vi starter naturligvis et nyt projekt med et møde og en workshop, og den kan foregå i Odense eller hos os.

 

Det vil altså sige, at hvis du har en virksomhed, der har brug for app udvikling i Odense eller et andet sted på Fyn, må du endelig kontakte os, så vi kan finde ud af, hvordan iDeal Development kan være med til at udvikle din næste app.

 

 

 

Alle platforme

Hos iDeal Development har vi et stærkt team, og sammen er vi eksperter i at udvikle apps til alle platforme. Udover at vi har lavet apps til iOS, Android og Windows Phone, er vi også i stand til at lave apps, der kan kommunikere med fysiske produkter.

Vi har blandt andet lavet en app, der kan styre dit gulvvarmeanlæg, og en app der kan overvåge din brændeovn, så du får mest muligt ud af dit brænde.

 

Det er altså kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad vi kan lave for dig og din virksomhed. Hvis du har brug for app udvikling i Odense, skylder du altså dig selv at kontakte os. Vi garanterer, at du får et resultat, som du bliver stolt af og tilfreds med.

 

Aduro app

Aduro Smart Response

Aduro app'en spiller sammen med Aduro's brændeovne. Med app'en kan man bl.a. se, hvornår der skal mere brænde på og få tips til hvordan du får mest ud af dit brænde.

Partify app

Partify

Med Partify er det slut med musikdiktatur til fester. Alle festen gæster kan være med til at vælge musik, hvis du bruger Partify til din næste fest.

ScanID app

ScanID

Er du træt af at holde styr på dine nøglekort? Med ScanID har du altid en nøgle ved hånden, når du skal bruge det. Slut med at fumle med papirkort.

1. Idé og projektstart

Hvis du har en idé, sørger iDeal Development for, at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. I den indledende fase stiller vi skarpt på ideen og får afklaret prisniveauet.

2. Koncept og features

Næste fase går ud på at finpudse konceptet. Det gør vi normalt igennem en workshop, hvor vi i fællesskab bliver enige om det endelige koncept og app'ens funktioner.

3. Design og prototype

Når konceptet er på plads, laver iDeal Development et udkast til designet samt en prototype på din app, så du får noget visuelt at forholde dig til, og vi laver ændringer efter dine ønsker.

4. App udvikling

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med. Vi kan selvfølgelig lave justeringer på app’en, inden den er klar til offentligheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!