Menu
nav

App udvikling i Kolding

iDeal Development leverer app udvikling i højeste kvalitet til virksomheder i Kolding. Har du/I brug for app udvikling, står vi klar med stor ekspertise.

Står du og mangler en app til dit projekt eller din virksomhed i Kolding, så er du landet det helt rigtige sted. Hos iDeal Development har vi et professionelt og specialiseret team, der har været med til at udvikle nogle af Danmarks mest succesfulde apps – vi vil derfor gerne være med til at designe og udvikle din næste app.

 

Vi har erfaring med at lave apps til alle platforme, og vi har blandt andet programmeret apps for Arla og Danfoss. Vi kan desuden stå for app udvikling hvor der kan kommunikeres med fysiske produkter (hardware). Her har vi blandt andet lavet Aduro Smart Response, der kan overvåge effektiviteten af din brændeovn, og fortælle dig, hvornår der skal mere brænde på.

 

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad vi kan lave, når det kommer til apps. Som noget nyt er vi også i stand til at udvikle apps til det nye Apple Watch. Det kan du læse mere om her.

Bliv stolt af din app

Som nævnt har vi ekspertise indenfor alle platforme, og hvis du har brug for app udvikling i Kolding, må du endelig kontakte os. Vi er vant til at arbejde sammen med virksomheder, der ikke holder til i Aarhus, hvor vores konto er placeret, så det er ikke nyt for os, at have samarbejdspartnere fra hele landet.

 

Når vi starter et nyt app-projekt, afholder vi normalt en workshop, hvor vi sammen afpudser konceptet. Herefter kan vi klare en stor del af kommunikationen online og via tlf., og vi holder dig hele tiden ajour med testversioner, så du kan følge med i udviklingen. I sidste ende garanterer vi, at du får et produkt, som du kan være stolt af.

Herunder kan du skrive til os, hvis du har et konkret projekt eller blot ønsker at høre mere om vores tilgang til app udvikling, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

 

Arla Karolines Køkken app

Arla Karolines Køkken

Kan du huske de klassiske Karolines Køkken-kogebøger? De findes nu på din iPad, og app'en er propfyldt med nostalgi og lækre opskrifter.

Sauer-Danfoss app

Sauer-Danfoss

Vi har samlet alt Sauer-Danfoss' marketingsmateriale i en iPad-app, der fungerer, selvom iPad'en er offline. Den kan tages med til kundemøder, messer osv.

Aduro Smart Response app

Aduro Smart Response

Aduro-app'en spiller sammen med din Aduro-brændeovn. Med app'en kan du bl.a. se, hvornår der skal mere brænde på, få tips til hvordan du får mest ud af dit brænde.

1. Idé og projektstart

Hvis du har en idé, sørger iDeal Development for, at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. I den indledende fase stiller vi skarpt på ideen og får afklaret prisniveauet.

2. Koncept og features

Næste fase går ud på at finpudse konceptet. Det gør vi normalt igennem en workshop, hvor vi i fællesskab bliver enige om det endelige koncept og app'ens funktioner.

3. Design og prototype

Når konceptet er på plads, laver iDeal Development et udkast til designet samt en prototype på din app, så du får noget visuelt at forholde dig til, og vi laver ændringer efter dine ønsker.

4. App udvikling

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med. Vi kan selvfølgelig lave justeringer på app’en, inden den er klar til offentligheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!