Menu
nav

App udvikling i Horsens

iDeal Development står gerne for app udvikling til virksomheder i Horsens, og vi kan levere design og udvikling til alle de gængse platforme.

Skal du have rådgivning til app udvikling i Horsens, skylder du dig selv at læse videre. Vi er iDeal Development, og vi er eksperter i design og udvikling af apps til alle de største platforme. Vi har flere top-hits på App Store og Google Play i vores bagkatalog, og vil vi være med til at udvikle din næste app, så du sikrer, at alt fungerer optimalt.

 

Vi kan udvikle apps til iOS, Android, Apple Watch og Windows Phone. Vi har for eksempel lavet apps for BoligPortal.dk og DGI. Derudover laver vi også apps, der kan kommunikere med fysiske produkter. Vi har blandt andet lavet en app, der kan styre din gulvvarme, så huset er varmt, når du kommer hjem fra ferie.

Hvis du har brug for app udvikling i Horsens, er vi de rette til opgaven. Selvom vores kontor er i Aarhus, så er har vi udarbejdet flere større app projekter for kunder overalt i Danmark.

 

Specialiseret team

Det er vores erfaring, at afstanden fra Horsens til Aarhus ikke spiller en rolle, når vi kører et app udviklingsprojekt. Hvis du vælger at få din næste app udviklet hos iDeal Development, garanterer vi, at du får et produkt, som du både kan være stolt af og tilfreds med.

 

Hos iDeal Development har vi et stærkt hold af appudviklere, der er specialiserede i henholdsvis iPhone, Android og Windows Phone udvikling. Derfor kan vi garantere, at du får app udvikling i højeste kvalitet, hvis du arbejder sammen med iDeal Development.

Herunder kan du skrive til os, hvis du er interesseret i at få udviklet en app – så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en overordnet snak om projektet.

 

DGI trænerguide app

DGI Trænerguiden

Med DGI Trænerguiden i hånden har du adgang til et stort bibliotek af øvelser indenfor fire sportsgrene. App’en er lavet, så den kan tages med på træningsbanen.

BoligPortal app

BoligPortal.dk

I BoligPortal.dk-app’en kan du bl.a. søge boliger og vælge at få en besked, når en bolig passer til dine krav. Brug det, og kom foran i boligkøen.

Karolines Kogebog app

Arla Karolines Køkken

Kan du huske de klassiske Karolines Køkken-kogebøger? De findes nu på din iPad, og app'en er propfyldt med nostalgi og lækre opskrifter.

1. Idé og projektstart

Hvis du har en idé, sørger iDeal Development for, at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. I den indledende fase stiller vi skarpt på ideen og får afklaret prisniveauet.

2. Koncept og features

Næste fase går ud på at finpudse konceptet. Det gør vi normalt igennem en workshop, hvor vi i fællesskab bliver enige om det endelige koncept og app'ens funktioner.

3. Design og prototype

Når konceptet er på plads, laver iDeal Development et udkast til designet samt en prototype på din app, så du får noget visuelt at forholde dig til, og vi laver ændringer efter dine ønsker.

4. App udvikling

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med. Vi kan selvfølgelig lave justeringer på app’en, inden den er klar til offentligheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!