Menu
nav

App udvikling i Aalborg

Har du behov for app eksperter? iDeal Development er eksperter i app design og udvikling - vi løser app projekter for større firmaer og nye startups.

Hvis du holder til i Aalborg og skal have udviklet en app, bør du måske kigge mod syd. I Aarhus ligger iDeal Development, og vi er uden tvivl det team, som du vil have til at udvikle din næste app.

 

Vi har erfaringen, og vi garanterer, at du hurtigt glemmer, at du er i Aalborg og vi er i Aarhus. Vi kan levere apps til iOS, Windows Phone og Android, og vi er også i stand til at lave apps, der kan kommunikere med fysiske produkter.

 

Hvis din virksomhed kunne bruge app udvikling i Aalborg, må du endelig kontakte os, for en uforpligtende snak om mulighederne for mobile apps. Vi har erfaring med at lave app udvikling på både store og små projekter. Derudover kan vi både lave apps til intern brug i din virksomhed og apps til offentligheden. Du kan se eksempler på vores arbejde længere nede på siden.

Online kommunikation
Hos iDeal Development kigger vi meget mod Aalborg, hvor vi mener, at der ligger mange interessante og progressive virksomheder, der kan have gavn af den app udvikling, som vi kan levere. Vi har stor erfaring med at arbejde sammen med virksomheder, der ikke ligger i Aarhus, og det har aldrig været et problem.

Typisk kan vi klare meget af den løbende kommunikation online, men vi starter naturligvis altid vores app projekter med et fysisk møde og en workshop. Det kan enten foregå hos os eller i Aalborg. Det er vigtigt for os, at I er tilfredse, inden vi går i gang med den endelige app udvikling.

 

Du skal altså endelig kontakte os, hvis du har brug for app udvikling i Aalborg, og hvis du vil have branchens bedste folk. Hos iDeal Development glæder vi os til at høre fra dig.

BoligPortal.dk app

BoligPortal.dk

I BoligPortal.dk app’en kan du bl.a. søge boliger og vælge at få en besked, når en bolig passer til dine krav. Brug det, og kom foran i boligkøen.

DGI Trænerguiden app

DGI Trænerguiden

Med DGI Trænerguiden i hånden har du adgang til et stort bibliotek af øvelser indenfor fire sportsgrene. App’en er lavet, så den kan tages med på træningsbanen.

Arla Karolines Køkken app

Arla Karolines Køkken

Kan du huske de klassike Karolines Køkken-kogebøger? De findes nu på din iPad, og app'en er propfyldt med nostalgi og lækre opskrifter.

1. Idé og projektstart

Hvis du har en idé, sørger iDeal Development for, at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. I den indledende fase stiller vi skarpt på ideen og får afklaret prisniveauet.

2. Koncept og features

Næste fase går ud på at finpudse konceptet. Det gør vi normalt igennem en workshop, hvor vi i fællesskab bliver enige om det endelige koncept og app'ens funktioner.

3. Design og prototype

Når konceptet er på plads, laver iDeal Development et udkast til designet samt en prototype på din app, så du får noget visuelt at forholde dig til, og vi laver ændringer efter dine ønsker.

4. App udvikling

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med. Vi kan selvfølgelig lave justeringer på app’en, inden den er klar til offentligheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!