Menu
nav

Programmering af apps

iDeal Development er en dansk virksomhed med speciale i programmering af apps. Vi kan udvikle din næste app, og vi skræddersyr løsningen, så den lever fuldstændig op til dine forventninger.

 

Hos iDeal Development er vi eksperter i programmering af apps, og vi kan udvikle apps til alt fra iOS til Windows Phone. Vi arbejder udelukkende med såkaldte native apps, og det betyder, at hvis du vil have en app til både iPhone og Android, så bygger vi dem begge fra bunden, så de passer perfekt til hver sin platform. Det er vores tilgang til app udvikling, at native apps giver den klart bedste brugsoplevelse – vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

 

Der er mange facetter ved programmering af apps, og hvis du vælger iDeal Development, sikrer vi, at der er styr på hele processen. Vi går ind for en konstruktiv og åben dialog under hele forløbet. På den måde sikrer vi, at app’en bliver så optimal som muligt, og at du får opfyldt dine ønsker og krav.

Programmering af apps efter dine ønsker

 

Uanset om du er på jagt efter en helt enkel app med tekst og billeder, eller om du skal have programmeret et større projekt, der kan integrere med dine egne databaser eller produkter, er iDeal Development i stand til at udvikle en app til dig og dine ønsker. Vi har erfaring med programmering af apps i alle størrelsesordener, og vi har blandt andet udviklet apps for BoligPortal.dk, DGI og Den Blå Planet.

Vores team har erfaring med app programmering til Android, iPhone, iPad og Windows Phone. Derudover er vi også i stand til at programmere apps, der kan snakke sammen med hardware, som vi blandt andet har gjort for Aduro Brændeovne.

Du er mere end velkommen til at kontakte os til en snak om programmering af apps, og så kan vi sammen sikre, at din idé bliver til virkelighed.

Bazoom.com app

Bazoom.com

Denne komplekse iPhone-app kombinerer galleri og videoer, så Bazoom's brugere får en god oplevelse, også når de er på farten.

Arla Karolines Køkken app

Arla Karolines Køkken

Kan du huske de klassiske Karolines Køkken-kogebøger? De findes nu på din iPad, og app'en er propfyldt med nostalgi og lækre opskrifter.

Sauer-Danfoss app

Sauer-Danfoss

Vi har samlet alt Sauer-Danfoss' marketingsmateriale i en iPad-app, der fungerer, selvom iPad'en er offline. Den kan tages med til kundemøder, messer osv.

1. Idé og projektstart

Hvis du har en idé, sørger iDeal Development for, at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. I den indledende fase stiller vi skarpt på ideen og får afklaret prisniveauet.

2. Koncept og features

Næste fase går ud på at finpudse konceptet. Det gør vi normalt igennem en workshop, hvor vi i fællesskab bliver enige om det endelige koncept og app'ens funktioner.

3. Design og prototype

Når konceptet er på plads, laver iDeal Development et udkast til designet samt en prototype på din app, så du får noget visuelt at forholde dig til, og vi laver ændringer efter dine ønsker.

4. App udvikling

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med. Vi kan selvfølgelig lave justeringer på app’en, inden den er klar til offentligheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!