Menu
nav

Udvikling af Android apps

iDeal Development er eksperter i udviklingen af Android apps, og hos os får du en løsning, der opfylder alle dine behov. Læs mere om udviklingen af Android apps her.

Hvis du har brug for at få udviklet en eller flere Android apps, så er iDeal Development stedet for dig. Vi har kompetente eksperter indenfor Android apps, og hvis du vælger os, vil du opleve et forløb, hvor vi har tæt kontakt og dialog om produktet, så vi får gjort din idé til virkelighed på den bedste måde.

 

Vores Android apps er såkaldte native apps. Det betyder, at vi laver appen fra bunden, så den er skræddersyet til netop Android-systemet. På den måde sikrer vi, at vores Android apps giver en kompromisløs brugeroplevelse – hver gang.

 

 Erfaring med Android apps

Efter lancering af mere end 30 Android apps kan vi med tryghed i stemmen sige, at vi har styr på processen fra den spæde idé til et top-tunet produkt på Google Play.

Vores team af udviklere har flere års erfaring med at udvikle Android apps, og vi har blandt andet leveret Android apps som BoligPortal.dk, DGI Trænerguiden, The Tall Ships Races, MasterCard Fordele, og vores Android apps har været nomineret ved Danish App Awards. Derudover er vores Android apps også populære hos brugerne, der kvitterer med pæne anmeldelser.

 

Når du får lavet en eller flere Android apps hos os, kan vi levere den fulde pakke, hvor vi både udvikler appen og står for hosting af back-end systemerne, så appen kører problemfrit. Det betyder, at du sagtens kan få en eller flere Android apps, selvom du ikke har teknisk erfaring selv.

 

Hvis du skal have udviklet en eller flere Android apps, må du endelig kontakte os hos iDeal Development, så kan vi tage en snak om, hvad næste skridt er. Vi glæder os til at høre fra dig.

DGI app

DGI Trænerguiden

Med DGI Trænerguiden i hånden har du adgang til et stort bibliotek af øvelser indenfor fire sportsgrene. App’en er lavet, så den kan tages med på træningsbanen.

Tall Ship Race app

Tall Ships Races 2014

App'en er en digital guide til Tall Ships Races. Tall Ships Races-app'en gav gæsterne et overblik med kort og baggrundsinformationer.

BoligPortal app

BoligPortal.dk

I BoligPortal.dk-app’en kan du bl.a. søge boliger og vælge at få en besked, når en bolig passer til dine krav. Brug det, og kom foran i boligkøen.

1. Idé og projektstart

Hvis du har en idé, sørger iDeal Development for, at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. I den indledende fase stiller vi skarpt på ideen og får afklaret prisniveauet.

2. Koncept og features

Næste fase går ud på at finpudse konceptet. Det gør vi normalt igennem en workshop, hvor vi i fællesskab bliver enige om det endelige koncept og app'ens funktioner.

3. Design og prototype

Når konceptet er på plads, laver iDeal Development et udkast til designet samt en prototype på din app, så du får noget visuelt at forholde dig til, og vi laver ændringer efter dine ønsker.

4. App udvikling

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med. Vi kan selvfølgelig lave justeringer på app’en, inden den er klar til offentligheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!